Menu
Manchester United-manager Erik ten Hag er ikke bekymret for å få sparken, selv etter det knusende tapet mot Tottenham søndag. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Ten Hag om en mulig sparking: – Jeg tenker ikke på det

Nok en gang stormer det rundt Manchester United-manager Erik ten Hag. Selv er han ikke bekymret for å få sparken, til tross for den tunge sesongstarten.

Av NTB | 30.09.2024 10:41:15

Sport: – Nei, jeg tenker ikke på det. Vi tok alle avgjørelsen om å holde sammen, som eiere og ledergruppe, i sommer, sa Ten Hag etter det knusende tapet mot Tottenham søndag, ifølge BBC.

– Vi tok avgjørelsen fra et klart standpunkt om at vi må forbedre oss og hvordan vi vil sette sammen en spillergruppe. Vi er alle på samme side eller i samme båt, eierne, de ansatte og spillerne. Jeg er ikke bekymret, fortsatte Ten Hag.

Etter 0-3-tapet mot Tottenham søndag ligger Manchester United på 12.-plass i Premier League med sju poeng etter seks spilte kamper. United har tapt tre av kampene og har bare én gang tidligere hatt så få poeng etter seks kamper.

Tottenham gikk opp i ledelsen etter tre minutter i søndagens kamp, og United-kaptein Bruno Fernandes ble sendt av banen like før pause.

Til tross for nederlagene kommer ikke Ten Hag til å miste jobben denne uken, etter det The Telegraph forstår. Selv om bekymringen i klubben er stor, vil ledelsen fortsette å støtte Ten Hag foran kampene mot Porto og Aston Villa denne uken, skriver avisen.

– Så klart vi kan reise oss igjen. Det er alltid en ny kamp, det kommer en ny dag, sa Ten Hag videre.

(©NTB)

Flere nyheter: