Robin Rasch og KFUM Oslo straffet Odd i Skien. Foto: Trond R. Teigen / NTB

KFUM snudde til seier etter keepertabbe – surt hjemmetap for Odd

Odd tok ledelsen hjemme mot KFUM Oslo etter en gave fra bortelagets keeper Emil Ødegaard, men Kåffa sikret 3-1-seier til slutt i Eliteserien søndag.

Av NTB | 29.09.2024 19:01:32

Sport: Oslo-laget klønet det til for seg selv etter et drøyt kvarters spill. Keeper Emil Ødegaard prøvde forgjeves å nå ballen på en corner, men feilberegnet totalt da ballen gikk i ryggen til hjemmelagets Bork Bang-Kittilsen og i mål.

Men bortelaget klarte å snu kampen i sin favør. Først scoret Moussa Njie et flott mål etter en snau halvtime, før Robin Rasch kvitterte fra krittmerket like før pause.

Straffesparket kom på litt finurlig vis, da Simen Hestnes gikk ned i feltet etter lett kontakt fra Espen Ruud. Dommer Christian Moen falt idet han skulle dømme straffespark og pekte på straffemerket i knestående posisjon.

Etter pause la Johannes Nunez på til 3-1 med en flott volleyscoring og sikret seieren for KFUM.

Odd ligger nest sist i Eliteserien, med bare Lillestrøm bak seg. KFUM ligger stadig på 7.-plass, et stykke unna lagene foran og bak seg på tabellen.

KFUM møter Stabæk i kvartfinalen i cupen neste helg, mens Odd spiller først kamp igjen 20. oktober, borte mot Viking i Eliteserien.