Liam Delaps måldobbel sørget for uavgjort for Ipswich mot Aston Villa. Foto: Zac Goodwin / PA via AP / NTB

Måldobbel fra Ipswich-talent sikret uavgjort mot Aston Villa

Liam Delap scoret to ganger og sørget for at Ipswich sikret 2-2 og ett poeng hjemme mot Aston Villa i Premier League søndag.

Av NTB | 29.09.2024 17:11:17

Sport: Unggutten som ble klar for Ipswich på overgang fra Manchester City i sommer, sendte hjemmelaget i ledelsen etter bare åtte minutter av kampen.

Aston Villa fikk summet seg og snudde oppgjøret til ledelse i løpet av første omgang.

Etter et kvarters spill sendte en Ipswich-forsvarer ballen rett i beina til Morgan Rogers, som trikset litt og kombinerte med Ollie Watkins før han plasserte ballen sikkert i mål.

Etter en halvtimes spill ga Watkins bortelaget ledelsen, da han stanget inn et flott innlegg fra Leon Bailey.

Men Ipswich ga seg ikke, og i annen omgang tok Delap ansvar og banket ballen i mål etter å ha kvittet seg med Aston Villa-forsvaret.

Det var nok til å sikre ett poeng for Ipswich, som fortsatt står uten seire i Premier League etter opprykket sist sesong.

Aston Villa har fått en god start på sesongen og står med 13 poeng etter seks kamper. Det er to poeng bak serieleder Liverpool.