Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen og Jonas Therkelsen jubler for 1-0-scoringen i første omgang. Foto: Javad Parsa / NTB

Valsvik-tabbe ga poengtap for Godset

Strømsgodset var på vei mot sin andre strake seier i Eliteserien for første gang siden i mai, men på tampen mot HamKam var midtstopper og kaptein Gustav Valsvik uheldig.

Av NTB | 29.09.2024 16:31:23

Sport: Det gjorde at det endte 1-1 mellom tabellnaboene i Drammen.

Valsvik var på rett plass til rett tid, men maktet ikke å stoppe avslutningen fra Sondre Strand Nilsen etter 88 minutter.

– Det så jo ut som Gustav Valsvik skulle klare å forhindre den, sa TV 2s kommentator Haakon Frydenberg Thon.

Eirik Ulland Andersen scoret kampens første mål etter 35 minutter. Jonas Therkelsen holdt i ballen og slapp den perfekt til Nikolaj Möller. Svensken fant Ulland Andersen som bredsidet inn 1-0.

– Det er klasse av Strømsgodset, utbrøt Thon.

HamKam spilte seg opp utover i 2. omgang og skapte flere farligheter, men Godset holdt unna. Mot slutten var hjemmelaget nærmere 2-0 enn bortelaget var en utligning, men så kom missen fra kaptein Valsvik.

Nå venter en pause med både cup- og landskamper. Strømsgodset reiser til Kristiansund 20. oktober, mens HamKam tar imot Sarpsborg.