Menu
Aalesunds trener Kjetil Rekdal var frustrert etter nederlaget mot Mjøndalen. Her fra oppgjøret mot Vålerenga fire dager tidligere. Foto: Cornelius Poppe / NTB

Rekdal raste etter overtidstap: – Jeg er griseflau

Kjetil Rekdal og Aalesund trøbler i bunnen av 1. divisjon. Lørdag kveld ble det tap sent inn i overtiden i sekspoengskampen mot bunnrival Mjøndalen.

Av NTB | 28.09.2024 18:21:28

Sport: – Vi gir bort ett poeng i dag mot en direkte konkurrent. Det er det som svir aller, aller mest, sa Rekdal til Sunnmørsposten.

Innbytter Alie Conteh tuppet inn 1-0 etter 93 minutter.

Aalesund-keeper Tor Erik Larsen hadde kontroll på ballen. Han prøvde å sette i gang spillet tidlig, men ballen havnet hos Mjøndalen som utnyttet det.

– Det er en kjempetabbe at den situasjonen oppstår. Vi skal bare flytte ut laget, spille ut ballen og spille uavgjort, sa Rekdal.

– Det er dumskap av verste sort. Vi er involvert, vi på siden også. Det er ikke bare spillerne. Det er vi òg. Jeg er flau over det vi leverer, rett og slett griseflau, tordnet han.

De oransjekledde står med 25 poeng og er på nedrykkskvalifiseringsplass med fem serierunder igjen. Akkurat nå er Aalesund over Mjøndalen på tabellen med ett plussmål mer.

Åsane og Levanger ligger henholdsvis to og ett poeng over Aalesund.

(©NTB)

Flere nyheter: