Leandro Trossard scoret og presset fram selvmål på tampen i Arsenals seier. Foto: Ian Walton / AP / NTB

Selvmål frelste Arsenal på overtid – sliteseier mot Leicester

Arsenal ga bort en tomålsledelse, men to mål i sluttminuttene sikret 4-2-seier på overtid mot Leicester i Premier League lørdag.

Av NTB | 28.09.2024 18:11:32

Sport: Erling Braut Haaland og Manchester City måtte gå frustrert av banen etter 1-1 mot Newcastle tidligere på dagen. Det ga Arsenal, som fortsatt er uten skadede Martin Ødegaard, sjansen til å ta seg forbi den regjerende ligamesteren.

Gabriel Martinelli sendte Arsenal i føringen etter 20 minutter, før han serverte Leandro Trossard som satte 2-0 like før pause.

Leicester reduserte nærmest umiddelbart etter pause etter at James Justin headet inn en dødball. Samme mann sjokkerte hjemmelaget da han utlignet med en strøken volleyscoring etter 64 minutter.

Arsenal styrte mesteparten av kampen og kom med et stormløp mot Leicester-målet i jakt på seier. Det betalte seg helt på tampen da ballen gikk i nettet etter en dødball som Trossard sendte inn i boksen, via Wilfried Ndidi.

To minutter senere scoret Kai Havertz et mål som først ble annullert, men så ble tilkjent etter en VAR-sjekk.

Ødegaards lag står dermed med 14 poeng etter seks kamper, à poeng med Manchester City, som ligger knepent foran med bedre målforskjell.