Cole Palmer har scoret fire mål mot Crystal Palace lørdag. Foto: Bradley Collyer / PA via AP / NTB

Chelsea-stjernen Cole Palmer scoret fire mål før pause mot Crystal Palace

Den engelske landslagsstjernen Cole Palmer fortsetter å glitre i Chelsea-drakten. Lørdag fant han veien til nettmaskene fire ganger i løpet av 20 minutter mot Crystal Palace.

Av NTB | 28.09.2024 17:01:22

Sport: Den tidligere Manchester City-spilleren er med det oppe i seks nettkjenninger i ligaen så langt denne sesongen.

Det var imidlertid gjestene som kom best i gang på Stamford Bridge lørdag. Rekordsigneringen Georginio Rutter stanget ballen i mål bak en utrusende Robert Sánchez. Da var det spilt sju minutter.

Etter 18 minutter ble Palmer spilt fri av Enzo Fernández, men engelskmannen traff stolpen alene med gjestenes sisteskanse. To minutter senere fikk han en langt enklere oppgave da han satte inn utligningen etter pasning fra Nicolas Jackson.

Hjemmepublikummet fikk kort tid etter mer å juble for da Jadon Sancho ble felt inne i Brightons sekstenmeter. Fra krittmerket var Palmer iskald og scoret 2-1. Etter en halvtime var hattricket fullbyrdet da engelskmannen på lekkert vis ekspederte et frispark i mål fra langt hold.

Ti minutter før sidebyttet blåste Carlos Baleba liv i kampen med da han satte inn reduseringen til 2-3.

Palmer var imidlertid ikke ferdig, og med i underkant av fem minutter til pause kom scoring nummer fire etter målgivende fra Sancho. Dermed står det 4-2 til vertene etter 45 minutter.