LIVESENTER
Menu
Det ble bare nesten for Alejandro Garnacho og Manchester United mot Crystal Palace lørdag. Foto: Kin Cheung / AP / NTB.

Manchester United-maskineriet lugget igjen – sløste med sjansene

Verken Crystal Palace eller Manchester United har fått det til i sesonginnledningen, og de delte poengene etter en målløs affære på Selhurst Park lørdag.

Av NTB | 21.09.2024 20:31:22

Sport: Erik ten Hags menn er nummer 11 på tabellen med sju poeng etter fem spilte serierunder. Crystal Palace spilte sin tredje uavgjortkamp og har ennå ikke vunnet.

Det er langt under forventningene for begge lag.

Crystal Palace bør være mest fornøyd med lørdagens senkamp i Premier League. Blant annet hadde bortelaget en gigantisk dobbeltsjanse midtveis i 1. omgang. Da hadde de to avslutninger i tverrliggeren i det samme angrepet.

Først var det Alejandro Garnacho fra fint hold, og deretter var det Bruno Fernandes sin tur på et volleyskudd. Spesielt var den første fra Garnacho stor. Da burde det ha blitt mål.

United hadde flere store muligheter før pause og både burde og kunne ha scoret mange mål i de første 45 minuttene. Nevnte Garnacho hadde flere enn den ene muligheten som er nevnt, men argentineren var langt fra giftig foran kassa, og Dean Henderson hadde en god dag mellom stengene for Crystal Palace.

Hjemmelaget kom høyere opp i banen etter pause, men heller ikke de var farlige nok da de nærmet seg Uniteds mål. Det ble noe trangt og fantasiløst fra begge lag i 2. omgang.

(©NTB)