LIVESENTER
Menu
Tidligere Frp-nestleder og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er styremedlem i den nye organisasjonen «Fellesaksjonen for verdiskaping og privat norsk eierskap». Her er han fotografert under Fremskrittspartiets landsmøte i 2023. Foto: Terje Pedersen / NTB

Ny organisasjon skal samle inn millioner til høyresiden i Norge

Nettavisen skriver at en ny organisasjon skal samle inn titalls millioner kroner til høyresiden i Norge. Reduksjon i formuesskatten er den viktigste saken.

Av NTB | 21.09.2024 17:31:23

Politikk: «Fellesaksjonen for verdiskaping og privat norsk eierskap» gjør nå inntog i norsk offentlighet. Med seg har de blant annet tidligere Frp-nestleder og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen som styremedlem, skriver Nettavisen.

Siden før sommeren har organisasjonen jobbet med å samle inn penger til de fire borgerlige partienes valgkamp. De er nå klare til å stå fram, skriver avisen.

– Vi er en liten gjeng med et sterkt engasjement som har samlet oss fordi vi mener at Norge har en næringspolitisk retning som er på ville veier, sier styreleder og tidligere statssekretær for Høyre, Amund Drønen Ringdal.

Han og daglig leder Marvin Wiseth sier at en reduksjon i formuesskatten er det klart viktigste for organisasjonen.

(©NTB)

Flere nyheter: