LIVESENTER
Menu
zpoliti Foto: Daniel DeNiazi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Litt å gjøre for politiet i natt

Mann truet vekter utenfor utested, Uvedkommende i kjeller i Haugesund sentrum, Beruset mann funnet liggende i veien.

Av Egil M Solberg | 21.09.2024 07:39:40

Politilogg: Politipatruljene på Haugalandet har hatt en rekke oppdrag natt til lørdag og her er de viktigste:

Mann truet vekter utenfor utested

Natt til lørdag, rundt klokken 02.30, ble politiet tilkalt til et utested etter meldinger om ordensforstyrrelser og trusler. En mann i 40-årene hadde truet en vekter, noe som førte til at politiet måtte gripe inn. Ifølge vaktsjef Herman Emil Eileraas ble mannen bortvist fra stedet uten ytterligere hendelser. Politiet oppretter sak om ordensforstyrrelse.

Uvedkommende i kjeller i Haugesund sentrum

En halvtime etter den første hendelsen ringte en innbygger politiet etter å ha hørt lyder fra kjelleren sin i Haugesund sentrum. Da politiet ankom stedet, fant de en mann i 20-årene som hadde gått feil. Mannen fikk pålegg om å holde seg unna området resten av natten. Det ble ikke rapportert om skader eller tyveri i forbindelse med hendelsen.

Beruset mann funnet liggende i veien

Rundt klokken 05.00 fikk politiet melding om en mann som lå i veien ved krysset Salhusvegen og Jomfruvegen i Haugesund. Da politiet ankom stedet, fant de en beruset mann i 40-årene som ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble sendt til legevakten for sjekk, og senere kjørt hjem da han hadde kommet til hektene. Ingen ytterligere tiltak ble nødvendig.

Flere nyheter: