Menu
Morten Wieghorst er i bedring og blir en del av landslaget som skal møte Spania og Sveits i oktober. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau / NTB

Danmark-sjefen i bedring – blir assistent mot Spania og Sveits

Lars Knudsen vil være fungerende landslagssjef for det danske fotballandslaget også i den kommende samlingen. Det blir et rollebytte med Morten Wieghorst.

Av NTB | 16.09.2024 11:41:16

Sport: Lars Knudsen, som til vanlig er assistenttrener, ledet Danmark mot Sveits og Serbia etter at landslagssjef Morten Wieghorst kort tid før kampene ble sykmeldt med milde symptomer på stress.

– Morten er en høyt verdsatt kollega og person, og det er først og fremst fantastisk godt nytt at han har det bra og er blitt såpass frisk fra sin sykdom som gjør at han kan gjenoppta jobben, sier fotballdirektør Peter Møller i Det danske fotballforbundet (DBU).

– Samtidig har vi sett på hva som er best for Morten og for landslaget i dagens situasjon. Jobben som landslagstrener er krevende, og med bare noen uker til de neste kampene har vi sammen med Morten vurdert at dette er den beste løsningen, sier han.

Danmark møter Spania borte 12. oktober før en ny bortekamp venter mot Sveits tre dager senere. Danskene leder gruppa i nasjonsligaen med full pott etter to kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: