Menu
Hugo Larsson under en pressekonferanse etter fotballandslagets trening på Strawberry arena før lagets kamp i nsjonsligaen mot Estland søndag. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB.

Larsson spilleklar etter Sverige-bråket

Den svenske midtbanespilleren har vært en del av en mediestorm i Sverige etter at han forlot landslagstroppen med en skadekjenning. Nå er han klarert for spill.

Av NTB | 12.09.2024 16:11:17

Sport: – Han er i form og klar for spill lørdag, sa Eintracht Frankfurt-trener Dino Toppmöller på en pressekonferanse torsdag.

Den 20 år gamle Eintracht Frankfurt-spilleren uttrykte misnøye over manglende spilletid på landslaget etter kampen mot Aserbajdsjan sist uke.

Larsson fikk blant annet kritikk av landslagssjef Jon Dahl Tomasson som ikke falt i god jord, og det uttalte han seg om på en pressekonferanse.

– Jeg har fortalt ham at jeg gjerne skulle sett at det hadde blitt mellom oss. Noen ting bør bli værende i familien, sa Larsson.

Dagen før landskampen mot Estland forlot Larsson troppen med det Sveriges fotballforbund (SvFF) omtalte som en «lettere skade».

Da han dukket opp i Frankfurt noen dager senere, trente han med resten av laget.

Saken har skapt store overskrifter i Sverige, og reaksjonene har vært mange. Spørsmålet er om han dukker opp igjen når Tomasson tar ut sin neste landslagstropp i oktober.

(©NTB)