Menu
Bård Skogen fra Haugaland Golfklubb. Foto: Sara Hatteland.
Bård Skogen fra Haugaland Golfklubb. Foto: Sara Hatteland

Haugalandets nye golfhåp på vei mot stjernene

Bård Skogen fra Haugaland Golfklubb er i gang med sin første sesong som profesjonell golfspiller og sikter mot verdenstoppen . Nylig avanserte han til neste runde i kvalifiseringen til DP World Tour.

Av tomas | 11.09.2024 09:58:06

Sport: Bård Skogen fra Haugaland Golfklubb er godt i gang med sin første sesong som profesjonell golfspiller, og han sikter mot toppen både i Europa og USA. Det er sjelden en vestlending markerer seg internasjonalt i golf, men Bård er på god vei til å gjøre nettopp det.

Nylig avanserte han til neste runde i kvalifiseringen til DP World Tour etter en imponerende prestasjon på Huddersfield Golf Club i England. Denne høsten satser Bård stort med deltakelse i både DP World Tour- og Korn Ferry Tour-kvalifiseringer i Europa og USA.

Han deltar i Pre-Qualifying for Korn Ferry Tour i Texas fra 25.-27. september. Dersom han ikke kvalifiserer seg, har han allerede sikret plass i Nordic League.

Med lansering av sine offisielle nettsider og sosiale medier den 10. september, er det klart at Bård Skogen er en golfspiller å følge nøye med på fremover.

Flere nyheter: