Menu
Thiril Erichsen går til Vålerenga. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Vålerenga henter ny keeper i konkurstruede LSK Kvinner

LSK Kvinner mister keeperen Thiril Erichsen til Vålerenga. 20-åringen forlater dermed romeriksklubben som kjemper for å unngå konkurs.

Av NTB | 10.09.2024 13:15:20

Økonomi og næringsliv: Begge de to klubbene opplyser om overgangen tirsdag.

Erichsen har vært LSK førstevalg mellom stengene denne sesongen etter at landslagskeeper Cecilie Fiskerstrand ble solgt til Fiorentina tidligere i år.

Erichsen blir den siste i rekken av spillere som forlater LSK.

– Jeg er veldig takknemlig for min tid i LSK, jeg har lært utrolig mye av trenerne og lagvenninnene mine som jeg kommer til å ta med meg videre i karrieren. LSK-gjengen kommer alltid til å være i hjertet mitt uansett hva, sier hun i en uttalelse.

Vålerenga må forsterke seg på målvaktsplassen som følge av at amerikanske Jalen Tompkins nylig ble skadet. Hun er ute i tre måneder.

– En kombinasjon av usikkerhet i LSK, og at ambisjonene til Vålerenga fristet: Champions League-spill, og mulighetene til å videreutvikle meg som keeper. Jeg gleder meg til å bli kjent med jentene og bli en del av gruppa, sier Erichsen om grunnen til at hun forlater LSK.

Romeriksklubben kan gå konkurs om kort tid.

LSK melder likevel tirsdag at klubben har hentet målvakten Ida Norström på lån fra toppseriekollega Stabæk. Hun skal fylle hullet Erichsen etterlater seg.

– Jeg tenker det er veldig gøy å få muligheten til å komme tilbake i gult og svart. LSK Kvinner er jo en klubb jeg har opplevd mye med, og til tross for litt andre omstendigheter nå, så ser jeg veldig frem til å komme inn å bidra med mitt, sier Norström.

(©NTB)

Flere nyheter: