Menu
Johnny Gaudreau og broren Matthew Gaudreau ble ført til graven mandag. Foto: Matt Rourke / AP / NTB

NHL-stjerne døde i tragisk ulykke – i begravelsen avslørte kona at hun er gravid

Den mangeårige NHL-stjernen Johnny Gaudreau og broren Matthew omkom nylig i en trafikkulykke. I talen i mandagens begravelse fortalte kona at hun venter barn.

Av NTB | 09.09.2024 20:45:34

Kuriosa og kjendiser: Johnny Gaudreau, av mange kjent som «Johnny Hockey», og broren var på sykkeltur da de ble påkjørt av en bil i slutten av august. Begge omkom av skadene de ble påført.

Mandag var det begravelse for de to brødrene. Der holdt Meredith Gaudreau en rørende tale som for mange inneholdt en overraskende nyhet.

– Johnny og jeg hadde de beste seks månedene som en familie på fire. De vil for alltid være de beste seks månedene i livet mitt, sa hun ifølge ABC News – og fortsatte:

– Det er særlig én uke som jeg vil sette pris på for alltid – det vil være min favorittuke av disse seks månedene. Vi var faktisk en familie på fem. Jeg er i min niende uke av svangerskapet med vår tredje baby.

Hun kalte videre graviditeten en «total overraskelse».

– Johnny strålte og var så spent. Reaksjonen hans var bare umiddelbart å kysse og klemme meg, sa Meredith Gaudreau om øyeblikket da de ble klar over den kommende familieforøkelsen.

Paret fikk sitt første barn i 2022. Nummer to kom i februar i år.

Johnny Gaudreau, som i NHL spilte for klubbene Columbus Blue Jackets og Calgary Flames, ble bare 31 år gammel. Broren Matthew var to år yngre.

Den tragiske påkjørselen som kostet dem livet skjedde i tillegg dagen før de to brødrene skulle ha vært forlovere i søsteren Katies bryllup. Bryllupet ble utsatt som følge av dødsfallene.

Gaudreaus død kommer bare tre år etter at Blue Jackets-målvakten Matiss Kivlenieks omkom i en fyrverkeriulykke. NHL-klubben har således vært hardt rammet.

Matthew Gaudreau spilte hockey på lavere nivå enn broren.

(©NTB)

Flere nyheter: