Menu
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett viste seg på den røde løperen under premieren av Netflix-serien «Milliardærøya» mandag. Foto: Javad Parsa / NTB

Märtha og Durek dukket opp på Netflix-premiere – ville ikke uttale seg om prinsessetittel

Mandag deltok prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett på premierefest. Paret ønsket ikke å uttale seg om kontroversen rundt bruk av prinsessetittelen.

Av NTB | 09.09.2024 20:35:35

Kuriosa og kjendiser: Mandag var det klart for premieren på den nye norske Netflix-serien «Milliardærøya», som dramatiserer oppdrettsnæringen i Norge. På rollelisten finnes flere kjente navn som Kåre Conradi, Bjarne Brøndbo og Trine Wiggen. Serien er skapt av Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, kjent for suksesser som «Lilyhammer» og «Beforeigners».

Blant kjendisene på den røde løperen var også Märtha Louise og Durek Verrett. Det nygifte paret får snart sin egen dokumentarserie på Netflix.

– Vi vil ikke røpe noen detaljer om den, dere får bare vente å se, sier Verret til VG.

– Vi har filmet i ett og et halvt år, det har vært bra, fortsetter Märtha Louise.

Paret har vært i hardt vær den siste tiden, særlig rundt spørsmålet om Märtha Louise skal få bruke prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger. En fersk målig fra NRK viser at flertallet av befolkningen mener hun burde fratas tittelen.

– Jeg kommer ikke til å kommentere det, svarer Märtha Louise til VGs spørsmål om hva hun tenker om målingen.

(©NTB)

Flere nyheter: