Menu
Prinsesse Märtha Louises døtre Maud Angelica Behn, Emma Tallulah Behn og Leah Isadora Behn i Vinjevollen i Geiranger etter vielsen til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett lørdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB

Durek Verrett: Barna er vår første prioritet

Prinsesse Märtha Louises døtre, Leah og Emma, gikk først i prosesjonen inn i teltet lørdag, mens eldstedatter Maud kom sist inn og fulgte mor fram til vielsen.

Av NTB | 03.09.2024 08:15:24

Kuriosa og kjendiser: Rekkefølgen i følget beskrives av magasinet Hello, som hadde eksklusive rettigheter til å dekke selve vielsen og festlighetene bak lukkede dører etterpå. For å sikre eksklusiviteten ble bruden sluset inn og ut av seremonien under en hvit duk.

Døtrene Leah Isadora (19) og Emma Tallulah Behn (16) gikk først opp midtgangen i teltet, etterfulgt av sju brudepiker med Verretts sju forlovere, og tre blomsterpiker, som strødde roseblader nedover midtgangen. Til sist i prosesjonen kom bruden og Maud Angelica (21) inn. Ifølge magasinet var det en stolt datter som ga bort moren sin og trakk brudens slør tilbake da de nådde fram til Durek Verrett.

I et intervju i forkant av bryllupet har paret forklart hvor utrolig nært forhold det er mellom mor og døtre, og at brudgommen også har fått et tett forhold sitt til sine stedøtre.

– Jeg har alltid ønsket meg barn. Gjennom årene har vi bygget et nydelig forhold som er vårt eget, sier Verrett.

– Som par er barna vår prioritet. De kommer alltid først, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: