Sondre Brunstad Fet ble matchvinner søndag. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Bodø/Glimt reiste seg etter Europa-smellen – Brunstad Fet matchvinner mot Godset

Bodø/Glimt slo tilbake etter mesterligaskuffelsen mot Røde Stjerne og slo Strømsgodset 1-0 i Eliteserien søndag. De gule cruiser mot et nytt seriegull.

Av NTB | 01.09.2024 19:05:03

Sport: Bortekampen i Drammen var riktignok målløs til langt over en omgang var spilt. Sju minutter etter pause satte Sondre Brunstad Fet ballen i mål fra god posisjon.

Fredrik André Bjørkan gjorde forarbeidet på venstrekanten og kunne se lagkameraten sette inn det som ble kampens eneste mål.

Med ti historien hører det at Godset var vel så farlige som den suverene serielederen før pause. Flere gode sjanser til hjemmelaget kunne og burde endt i scoring.

Den største muligheten hadde svenske Nikolaj Möller da han traff tverrliggeren på overtid i omgangen.

Glimt-trener Kjetil Knutsen var åpenbart ikke fornøyd med egne elever og gjorde tre endringer allerede halvveis. August Mikkelsen, Fredrik Sjøvold og Villads Nielsen ble alle byttet ut. Inn kom blant andre Jens Petter Hauge.

Ingen av innbytterne var direkte involvert i scoringen da Brunstad Fet fikset seier kort tid etter sidebyttet.

Seieren betyr at Glimt nå har elleve poengs luke til Viking på toppen av tabellen. Siddisene måtte bokføre et nytt bortetap mot Tromsø søndag.

Strømsgodset er nummer elleve på tabellen, men har bare tre poeng ned til nedrykksplasserte LSK.