Menu
Politiet har sperret av og undersøker et område på Tveita i Oslo etter at de fikk melding om at det ble skutt mot en bil. Foto: Amanda Pedersen Giske / NTB

Tre menn pågrepet etter mulig skyteepisode på Tveita i Oslo

Tre menn i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk inn flere meldinger om at noen hadde avfyrt skudd mot en bil på Tveita i Oslo.

Av NTB | 31.08.2024 01:04:43

Kriminalitet og rettsvesen: – Disse tre mennene kan knyttes til en bil som ble sett kjørende fra stedet, opplyser operasjonsleder Line-Merethe Skott Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet mistenker at det er en relasjon mellom de involverte, og de har kontroll på bilen. Det er så langt ikke gjort funn som tilsier at skudd har blitt løsnet.

– Det er ikke funnet noen skadede personer, skriver Skott i politiloggen.

Politiet har imidlertid gjort beslag av gjenstander i området.

– Vi har gjort funn av enkelte ting som kan ha brukt i hendelsen, men vi vil ikke gå i detaljer om det nå, sier hun.

Avisa Oslo skriver at politiet nå er på utkikk etter en annen bil som også skal ha vært involvert.

– Vi overvåker i hele byen for å se om vi kan finne bilen som passer beskrivelsen, sier innsatsleder Tore Barstad til avisa.

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt opplyste sent fredag kveld til NTB at politiet fikk inn flere meldinger om hendelsen.

Politiet mistenker at bilen de pågrepne knyttes til, er den samme bilen som skal ha blitt skutt mot, men ingenting på den tilsier at den faktisk har blitt skutt.

Politiet fikk inn første melding om hendelsen klokken 23.06 og har siden vært i området med store ressurser. De har snakket med vitner og ber samtidig andre som kan ha sett eller hørt noe, om å ta kontakt med politiet.

Flere nyheter: