Menu
Heldigvis hadde kongen frakk med seg, for det ble nokså vått på vei til Märtha og Dureks velkomstfest i Geiranger. Foto: Cornelius Poppe / NTB

Kongeparet deltar på prinsessens velkomstfest i Geiranger

Kong Harald og dronning Sonja deltar fredag kveld på velkomstfesten til Märtha Louise og Durek Verrett på Hotel Union i Geiranger.

Av NTB | 30.08.2024 20:05:08

Kuriosa og kjendiser: Kongeparet bor under bryllupsfeiringen på Kongeskipet, som ligger ankret opp utenfor Geiranger, og gikk i 19.40-tiden i land for å bli kjørt opp til hotellet.

Begge to ble begge møtt med jubelrop da de kom i land og på spørsmål fra pressen svarte dronningen at hun hadde «store» forventninger til kvelden.

Kongen og dronningen stoppet også opp, smilte og vinket til folk som hadde møtt opp i håp om å få et glimt av dem.

Med seg hadde de også kronprinsparet, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og hans følge Amalie Giæver Macleod.

Prinsesse Ingrid Alexandra var kledd i en grønn fotsid kjole for kveldens fest som matchet lillebrorens grønne dressjakke.

Ifølge ukebladet Hello!, som har bilderettighetene til bryllupsfeiringen, er det latinamerikansk tema på kveldens feiring.

Det var også en velkomstfest i Ålesund torsdag kveld, men kongeparet deltok ikke på den. Kronprinsparet gjorde imidlertid det.

(©NTB)

Flere nyheter: