Menu
Manchester United-manager Erik ten Hag slo tilbake mot Alan Shearer. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Ten Hag slaktet Shearers TV-kritikk: – Dum ekspertanalyse

Manchester United-manager Erik ten Hag ga fredag spisslegenden Alan Shearer det glatte lag for uttalelser han kom med i et TV-program nylig.

Av NTB | 30.08.2024 16:04:56

Sport: Ten Hag ble konfrontert med de aktuelle utsagnene fra Shearer da han møtte pressen foran helgens storkamp mot Liverpool, ifølge Daily Mail.

Det var i programmet Match of the Day etter Uniteds møte med Brighton nylig at Shearer rettet kritikk mot Marcus Rashford.

– Rashford har spilt to kamper denne sesongen og ikke hatt et eneste skudd på mål, sa Shearer og pekte videre på at United scoret for få mål forrige sesong.

Deretter henviste han til at klubbens nye assistenttrener Ruud van Nistelrooy har mye jobb å gjøre.

Da ten Hag ble konfrontert med uttalelsene på fredagens pressekonferanse, ga han klare svar på tiltalen.

– Alle får kritikk fra dere, det spiller ingen rolle hva vi gjør. Enten vi vinner eller vi taper, sa nederlenderen ifølge Daily Mail.

– Hvis jeg bytter ut en spiller, er konklusjonen (deres) at jeg ikke var fornøyd med ham. Jeg var veldig fornøyd med Rashy i pre-season og mot Fulham, og også mot Brighton. Det er ikke grunnen til at jeg tok ham av banen, at prestasjonene eller nivået hans ikke var godt nok. Nei. Vi måtte rotere, og vi har gode spillere på benken også. Du bringer inn ny energi, fortsatte.

Der kom det en klar melding til Shearer.

– Det vil alltid være rotasjon, og hvis konklusjonen da er at spilleren ikke presterer… Det kan være det noen ganger, men det var definitivt ikke det i dette tilfellet. Dum analyse av eksperten i dette tilfellet, sa ten Hag.

(©NTB)

Flere nyheter: