Menu
Viktor Hovland er i gang med PGA-tourmesterskapet i golf. Foto: Matt York / AP / NTB

Hovland med drømmegolf i tourmesterskapet – klatrer kraftig

Tittelforsvarer Viktor Hovland har fått en kjempestart på PGA-tourmesterskapet i golf. På seks hull klatret han til 5.-plass.

Av NTB | 29.08.2024 20:15:29

Sport: Hovland startet sesongfinalen på to slag under par og har åtte slag å ta igjen på leder og verdensener Scottie Scheffler. Og nordmannen begynte tidlig å ta innpå konkurrentene.

Det ble par på de to første hullene, men så slo Hovland til med to strake birdier. Han noterte også birdie på hull 6 etter å ha havnet i bunkeren.

I skrivende stund ligger Hovland fortsatt på fem slag under par etter sju hull på åpningsrunden. Det holder til 5.-plass enn så lenge, men golferne foran ham har ikke startet på sine runder.

Hovland vant tourmesterskapet i fjor etter to helger med ekstremt godt spill. I år kom han seg med nød og neppe med blant de 50 spillerne som fikk starte sluttspillet, og han begynte selve tourmesterskapet på delt 16.-plass.

Vinneren av PGA-tourmesterskapet får med seg en premiesjekk på pene 25 millioner dollar. Det tilsvarer 262 millioner kroner etter dagens kurs.

(©NTB)

Flere nyheter: