Jørgen Strand Larsen har tegnet seg på scoringslisten i Premier League. Foto: Javad Parsa / NTB

Strand Larsen scoret sitt første mål i Premier League

Jørgen Strand Larsen utlignet til 2-2 like før pause i kampen mellom Wolverhampton og Chelsea. Det var nordmannens første mål i Premier League.

Av NTB | 25.08.2024 16:06:24

Sport: Nordmannen strakte seg så lang han var og satte ballen i mål etter at en dødball hadde blitt headet inn i boksen igjen mot den storvokste spissen.

Strand Larsen var også nær ved å få sin første assist i Premier League, men nordmannen var i offside da han serverte Matheus Cunha, som satte ballen i mål, før flagget kom opp for offside.

Tidligere i oppgjøret hadde Nicolas Jackson gitt Chelsea en tidlig ledelse. Cunha fikk endelig et godkjent mål litt etter det annullerte målet, som ga 1-1.

Cole Palmer sendte Chelsea tilbake i ledelsen med et flott mål, før Strand Larsen ordnet balanse i regnskapet med sin utligning like før pause.