Jonatan Braut Brunes ble matchvinner da hans Rakow Czestochowa vant 2-1 i den polske toppdivisjonen. Her fra tiden i Strømsgodset. Foto: Carina Johansen / NTB

Braut Brunes ble matchvinner for Rakow Czestochowa

Jonatan Braut Brunes scoret på tampen og avgjorde til 2-1 for Rakow Czestochowa borte mot bunnlaget Lechia Gdansk i den polske toppdivisjonen fredag kveld.

Av NTB | 24.08.2024 09:35:04

Sport: Nordmannen kom inn som innbytter på stillingen 0-0 tidlig i annen omgang, like før Rakow ble liggende under etter 59 minutter.

Lechia beholdt ledelsen helt til Patryk Makuch utlignet da det gjensto tre minutter av ordinær tid.

To minutter senere var Braut Brunes på rett plass til rett tid og avgjorde kampen. Et flott angrep endte opp med et lavt innlegg i boksen mot nordmannen, som avsluttet kontant i mål.

2-1-seieren gjorde at Rakow gikk til topps på tabellen i den polske toppdivisjonen. Laget står med 11 poeng etter seks kamper og topper foran Widzew Lodz på samme poengsum, men med bedre målforskjell.

Fire lag ligger ett poeng bak og har én kamp til gode på de to tetlagene. Jagiellonia Bialystok, som tapte i tredje kvalifiseringsrunde i mesterligaen mot Bodø/Glimt, er to poeng bak Rakow, men har to kamper til gode.