Menu
Joachim Andersen (t.h.), her i munnhoggeri med Erling Haaland i landskampen mellom Danmark og Norge i juni, er klar for Fulham. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Dansk stopperstjerne klar for Fulham – blir lagkamerat med Sander Berge

Joachim Andersen selges fra Premier League-klubben Crystal Palace til London-rival Fulham. Den danske midtstopperen skal koste over 400 millioner norske kroner.

Av NTB | 23.08.2024 17:34:47

Sport: Fulham melder om overgangen i sine mediekanaler.

Tidligere har den troverdige The Athletic-journalisten David Ornstein meldt at overgangen har en totalsum på nærmere 30 millioner pund, noe som tilsvarer 411 millioner kroner etter dagens kurs.

Midtstopperen har vært en bauta i forsvaret til Crystal Palace de siste sesongene, etter overgangen fra Lyon i 2021. Sesongen før var Andersen lånt ut fra Lyon til nettopp Fulham.

Andersen har også vært en viktig brikke på Danmarks landslag siden debuten i 2019. I sommerens EM spilte han samtlige minutter i danskenes fire kamper i mesterskapet.

I Crystal Palace dannet Andersen et svært solid stopperpar med den engelske landslagsspilleren Marc Guehi. Sistnevnte har på sin side vært sterkt linket til en overgang til Newcastle.

(©NTB)

Flere nyheter: