Menu
Krimforfatter Helge Thime-Iversen. Foto: Privat
Krimforfatter Helge Thime-Iversen. Foto: Privat

Haugesund i sentrum når influenser blir drept

Krimforfatter Helge Thime-Iversen har med sin nye bok, "Influenseren", plassert leserne midt i et spennende mordmysterium med handling fra både Haugesund og Karmøy.

Av tomas | 23.08.2024 10:34:03

Litteratur: Krimforfatter Helge Thime-Iversen har med sin nye bok, «Influenseren», plassert leserne midt i et spennende mordmysterium med handling fra både Haugesund og Karmøy. Boken er den fjerde i serien om kripoetterforsker Njaal Natland og har allerede høstet strålende kritikk.

Da den populære influenseren Charles Monroe blir brutalt drept under en direktesending, blir politietterforsker Njaal Natland et ufrivillig vitne til det sjokkerende drapet. Med et stort antall potensielle mistenkte, fra influenserens nærmeste krets til kriminelle nettverk og til og med Hollywood, må Natland og hans kollega Michelle Reyes jobbe raskt for å løse saken.

Forfatteren har med «Influenseren» skapt en nervepirrende thriller som holder leseren på kanten av setet. Boken har allerede fått ros fra anmeldere som Gunnar Stålesen og Geir Tangen, som blant annet trekker frem Thime-Iversens evne til å skape troverdige karakterer og en spennende handling.

Flere nyheter: