Menu
Raheem Sterling har mistet draktnummer 7 i Chelsea. Foto: Tony Avelar / AP / NTB

Sky Sports: Sterling fratatt draktnummer 7 i Chelsea – ønsker å bli værende i England

Det aller meste tyder på at Raheem Sterlings dager i Chelsea er talte. Selv ønsker 29-åringen å bli værende i Premier League og kjempe seg tilbake på det engelske landslaget, skriver Sky Sports.

Av NTB | 22.08.2024 08:15:34

Sport: Mange hevet øyenbrynene da den tidligere Liverpool- og Manchester City-spilleren ikke var en del av Chelsea-troppen i sesongåpningen mot Manchester City sist helg. I kjølvannet av vrakingen etterlyste engelskmannens leir klarhet i situasjonen.

Onsdag var Enzo Maresca tydelig på at Sterling ikke er med i hans planer. Heller ikke mot Servette i kvalifiseringen til conferenceligaen er engelskmannen med, og han har i tillegg mistet draktnummer 7 til nyervervelsen Pedro Neto. Sistnevnte spilte med nummer 19 på ryggen da Chelsea tapte 0-2 mot Manchester City søndag.

På Chelseas nettsider står Sterling nå oppført uten draktnummer.

Marescas beslutning tvinger etter alle solemerker Sterling ut på klubbjakt. Den driblesterke kantspilleren har ifølge Sky Sports et ønske om å bli værende i England, der han har tilbrakt hele livet.

Sterling har angivelig også klare ambisjoner om å kjempe seg tilbake på det engelske landslaget. Siden debuten i 2012 har han spilt hele 82 kamper, den forrige i Qatar-VM.

(©NTB)

Flere nyheter: