Menu
En kvinne ble drept utenfor Boots apotek i Arendal i april. Politiet har funnet biologisk materiale fra både den drepte kvinnen og mannen som er siktet i saken, ifølge TV 2. Foto: Elisbeth Grosvold / NTB

Politiet mener å ha gjort sentralt funn etter apotek-drapet i Arendal

Politiet har funnet biologisk materiale fra både drepte Miriam Cea og den siktede mannen på det de mener er drapsvåpenet i apotek-drapet i Arendal, melder TV 2.

Av NTB | 21.08.2024 19:15:29

Kriminalitet og rettsvesen: Det får kanalen bekreftet av politiadvokat Vanja Devold. Hun sier videre til kanalen at de ikke leter etter noen andre personer i saken.

Den 63 år gamle mannen som er pågrepet, nekter straffskyld og hevder han ikke hadde noe med saken å gjøre. Han har ikke ønsket å forklare seg for politiet.

Politiet ønsker å få klarhet i sinnstilstanden hans, og retten har avgjort at han skal tvangsinnlegges på Dikemark i Asker, der han skal vurderes av sakkyndige.

Mannen ble innlagt i forrige uke og skal være på sykehuset i rundt to måneder, ifølge TV 2. Deretter skal de sakkyndige skrive en rapport der det blant annet skal vurderes om mannen er strafferettslig tilregnelig eller ei.

Bistandsadvokaten til avdødes etterlatte, Eva Holm, ønsker ikke å kommentere saken.

Det var i april at 35 år gamle Cea ble drept med kniv utenfor Boots Apotek i Arendal sentrum. Mannen i 60-årene ble pågrepet to dager senere.

(©NTB)

Flere nyheter: