Menu
Ove Pedersen. Foto: Privat
Ove Pedersen. Foto: Privat

Reiser i prinsessebryllup i protest mot fremmehat

Ove Pedersen fra Avaldsnes er på vei til Geiranger for å være vitne til bryllupet mellom prinsesse Märtha og Durek. - Jeg reiser i protest mot fremmedhat og idiotiske ytringer på sosiale medier.

Av tomas | 21.08.2024 11:08:59

Avaldsnes: Ove Pedersen fra Avaldsnes er på vei til Geiranger for å være vitne til bryllupet mellom prinsesse Märtha og Durek den 31. august.

– Jeg reiser fordi jeg er imot fremmedhat og er stolt over paret. Fantastisk prinsesse som lar kjærlighet vinne. Leve kongen, sier Pedersen til Radio Haugaland.

På sin Facebook-side uttrykker Pedersen stor entusiasme over bryllupet og skriver: «Det er på grunn av alle idiotiske ytringer at jeg reiser. Jeg er 100% for dette bryllupet, en historisk begivenhet. LEVE KONGEN!»

Pedersen deler også sin glede over å ha sikret seg plass på en campingplass i Geiranger, hvor han ser frem til å oppleve bryllupet på nært hold.

«Jippi, jippi, jeg har fått plass på campingplass i Geiranger. Jeg gleder meg til å følge dette bryllupet på nært hold. Har venta hele sommeren på bekreftelse som kom i går,» skriver han i et innlegg på sosiale medier.

Flere nyheter: