Menu
Brasiliansk politi skal ha besluttet å legge vekk saken mot Antony. Foto: Artie Walker Jr. / AP / NTB

Brasiliansk avis: United-stjerne ikke lenger anklaget for partnervold

Brasiliansk politi skal ha konkludert med at det ikke finnes grunnlag for å rettsforfølge Manchester United-stjernen Antony for vold i nære relasjoner.

Av NTB | 20.08.2024 16:05:53

Sport: Det er den brasilianske avisen Globo som tirsdag melder om konklusjonen som skal foreligge i saken mot Premier League-spilleren.

En tidligere kjæreste anklaget i fjor høst Antony for vold og trusler.

Etter å ha gjennomført avhør av både fotballstjernen og den fornærmede kvinnen, samt 19 personer som har hatt status som vitner, er konklusjonen angivelig at det ikke finnes tilstrekkelige bevis til å gå videre med saken.

Ifølge Globo er etterforskningen nå avsluttet. Avisen hevder å ha fått dette bekreftet fra offisielt hold.

Forsvarerne til Antony og hans tidligere kjæreste har så langt ikke uttalt seg om den siste utviklingen.

Britisk politi etterforsker samtidig tilsvarende anklager mot Manchester United-spilleren, knyttet til forhold som skal ha funnet sted på britisk jord. Denne etterforskningen pågår fortsatt.

Anklagene mot Antony nådde offentligheten da vingen var i Brasil på landslagssamling i fjor høst. Han ble sendt hjem fra samlingen med beskjed om at han ikke ville få være del av landslaget mens etterforskningen pågikk.

«Som klubb fordømmer vi voldshandlinger og overgrep. Vi anerkjenner viktigheten av å beskytte alle de involverte i denne situasjonen, og erkjenner virkningen disse påstandene har på ofre for overgrep», skrev United på det tidspunktet.

Antony har hele tiden benektet å ha utøvd vold mot kjæresten.

Samtidig kan påtalemyndigheten i Brasil overprøve politiets konklusjon og be om at saken likevel blir prøvd i rettssystemet.

Manchester United ga ham også en periode med fri mens han håndterte påstandene som var rettet mot ham.

(©NTB)

Flere nyheter: