Raufoss fikk mye å juble for på eget gress. Foto: Heiko Junge / NTB

Ørkenvandringen over for Raufoss – full målfest mot topplaget Egersund

Raufoss hadde ikke scoret på fem kamper i 1. divisjon før mandagens møte med sterke Egersund. Der tok måltørken ettertrykkelig slutt med en sterk 4-1-seier.

Av NTB | 19.08.2024 19:55:39

Sport: Raufoss hadde ikke scoret siden ligamøtet med Start 23. juni før ballene plutselig haglet i nettet mot solid motstand på eget gress mandag.

Oliver Rotihaug slo an tonen med sitt ledermål før to minutter var spilt, en scoring som skulle bli starten på en festkveld for hjemmefans sulteforet på scoringer.

Jakob Nyland Ørsahl doblet ledelsen etter en drøy halvtimes spill da han overlistet gjestenes keeper Knut André Søyland Skjærstein.

Tabellfirer Egersund imponerte på sin side ingen de første 45 minuttene. I pausen forsøkte suksesstrener Kjell André Thu flere bytter i håp om å sjøsette en redningsaksjon i annen omgang.

Egersund har snudd en rekke kamper denne sesongen, men mandag viste det seg å være helt umulig. Jamal Haruna satte den berømte spikeren i kista med 3-0-scoringen etter 64 minutter.

Raufoss var samtidig ikke over med det. Hjemmelaget fikk virkelig kjenne på ketsjupeffekten da Erlend Hustad satte inn 4-0 kvarteret før full tid.

Egersunds sene trøstemål satte ingen demper på Raufoss-oppturen.