Menu
Presidentkandidat Kamala Harris og ektemannen Doug Emhoff ved valgkampbussen ved Pittsburgh-flyplassen søndag. Foto: Julia Nikhinson / AP / NTB

Harris: Jeg ser på oss som underdogs

Demokratenes presidentkandidat Kamala Harris la søndag ut på en busstur i den potensielt valgavgjørende delstaten Pennsylvania.

Av NTB | 19.08.2024 02:45:29

Politikk: Den 59 år gamle amerikanske visepresidenten har gitt demokratene ny energi. Harris, hennes visepresidentkandidat Tim Walz og deres ektefeller, ankom først Pittsburgh. Der hilste de på støttespillere, før de gikk om bord i en buss. Den skal innom en rekke småbyer der de skal drive valgkamp.

Harris stoppet blant annet i byen Moon.

– Jeg ser på oss som underdogs, sier hun.

– Vi har mye arbeid å gjøre for å vinne stemmen til det amerikanske folk. Det er derfor vi er på busstur i dag, og vi kommer til å reise rundt i landet slik vi har gjort og snakke med folk, lytte til folk og forhåpentligvis vinne stemmene deres i løpet av de neste 79 dagene, sier presidentkandidaten videre.

Republikanernes presidentkandidat, den 78 år gamle tidligere presidenten Donald Trump, har også blinket ut Pennsylvania. Der vant han i 2016, før Joe Biden gikk seirende ut i 2020.

Senere sammen dag drar Harris til Chicago. Der åpner partiet mandag sitt fire dager lange landsmøte.

Det amerikanske presidentvalget holdes 5. november.

(©NTB)

Flere nyheter: