Antonio Nusa scoret i debuten for RB Leipzig. Foto: Terje Pedersen / NTB

Nusa slo til i Leipzig-debuten – scoret etter ett minutt

Antonio Nusa brukte bare ett minutt på å gjøre seg tellende for sin nye klubb RB Leipzig. Nordmannen scoret mot Essen i cupen med et flott skudd.

Av NTB | 17.08.2024 17:25:47

Sport: 19-åringen gjorde tidligere i uken overgang fra Brugge i belgisk fotball, og han startet på benken i lørdagens cupkamp.

Der fikk han slippe til etter 83 minutter, og bare sekunder senere lå ballen i nettet. Xavi Simons spilte Nusa fri på kanten, og unggutten la ballen i det lengste hjørnet med en flott avslutning.

Før det hadde Benjamin Sesko og Loïs Openda ordnet 2-1-ledelse. Simons scoret til 4-1 like etter Nusas mål.

Unggutten fra Langhus i Nordre Follo debuterte i Eliteserien for Stabæk som 16-åring i 2021 og slo gjennom med et brak. Han ble solgt til Brugge samme år og har spilt over 80 kamper for den belgiske klubben.

Nusa ble en publikumsfavoritt etter landslagsdebuten mot Jordan 7. september, der han leverte mål og assist. I den påfølgende kampen mot Georgia hadde han to målgivende pasninger.

Leipzig serieåpner neste uke hjemme mot Bochum.