Menu
Peter Schmeichel lar seg ikke imponere over Luke Shaw. Foto: Hasan Bratic / DPA / NTB

Schmeichel hardt ut mot United-stjerne: – Burde prioritere klubben, ikke landet sitt

Den tidligere Manchester United-keeperen Peter Schmeichel er ikke imponert over forsvarsprofilen Luke Shaws prioriteringer.

Av NTB | 16.08.2024 12:15:54

Sport: Shaw pådro seg en hamstringskade da Manchester United vant 2-1 borte mot Luton 18. februar og har siden ikke spilt for klubben.

Backen klarte imidlertid å komme seg i form til sommeren fotball-EM, før han igjen pådro seg en skade i leggen på trening nylig.

– Luke Shaw spilte sist for Manchester United i februar, og likevel dro han til EM. Jeg tror han spilte litt i kvartfinalen, og så litt av semifinalen, og deretter spilte han finalen, sier Schmeichel til BBC Radio 5, gjengitt av Daily Mail.

– Nå er han skadet igjen, og han er så viktig. Han har erfaring og er en veldig god venstreback, fortsetter han.

Shaw har spilt for Manchester United siden 2014, men venstrebackens tid på Old Trafford har i flere perioder vært preget av lange skadeavbrekk. I løpet av ti sesonger i Manchester har det blitt til sammen 275 kamper, mens klubbkaptein Bruno Fernandes til sammenligning har spilt 234 kamper på fire og en halv sesong.

– Han er en Manchester United-spiller – vi betaler ham. Han burde fokusere på og prioritere Manchester United, ikke landet sitt, sier Schmeichel.

Fredag kveld sesongåpner United i Premier League hjemme mot Fulham.

(©NTB)

Flere nyheter: