Menu
Casper Ruud måtte gratulere Felix Auger-Aliassime med seier i OL-kvartfinalen for to uker siden. I Cincinnati får han sjanse til revansj når de to møtes igjen i 2. runde. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Casper Ruud får sjanse til revansj mot Auger-Aliassime

Casper Ruud fikk onsdag vite hvem han møter i 2. runde i Cincinnati Open i tennis, da Felix Auger-Aliassime slo kvalifiseringsspiller Aleksandar Kovacevic.

Av NTB | 14.08.2024 18:45:36

Sport: Det betyr at Ruud får sjanse til revansj mot mannen som for to uker siden slo ham ut av OL-turneringen i Paris. Auger-Aliassime vant da kvartfinalen i tre sett.

Den canadiske 24-åringen hadde ingen problemer med å slå amerikanske Kovacevic i 1. runde onsdag. Kampen var over på en time og 13 minutter og endte med sifrene 6-3, 6-1.

Ruud måtte trekke seg fra forrige ukes turnering i Montréal på grunn av sykdom, og han trakk seg også fra double i Cincinnati, men han er fortsatt oppført i tablået i single og har ikke gitt noen indikasjon på at han ikke er klar for kamp.

Ruud og Auger-Aliassime har møtt hverandre seks ganger og vunnet tre ganger hver. Canadieren har imidlertid vunnet begge duellene i år.

(©NTB)

Flere nyheter: