Menu
Real Madrid-spiller Eduardo Camavinga pådro seg en vridning i kneet på trening tirsdag. Det er uvisst hva slags skade det dreier seg om. Foto: Darko Vojinovic / AP / NTB

Ancelotti oppgitt etter stjernesmell på Real Madrid-trening – midtbanespiller skrek av smerte

Real Madrid-stjernen Eduardo Camavinga pådro seg tirsdag en smell i kneet i forkant av den europeiske supercupfinalen mot Atalanta. Det fikk Carlo Ancelotti til å reagere.

Av NTB | 14.08.2024 07:35:45

Sport: Et videoklipp publisert på X viser at franske Aurélien Tchouaméni tråkket på venstrefoten til landsmannen, og at kneet fikk seg en solid vridning. På sidelinjen reagerte Real Madrid-trener Ancelotti med å kaste en gjenstand i bakken i frustrasjon.

Camavinga fikk umiddelbar behandling ute på banen, før han etter hvert spaserte i garderoben. Det gjorde han tilsynelatende for helt egen maskin. Marca skriver at skadeomfanget enn så lenge er ukjent, men det skal ifølge den spanske storavisen ikke dreie seg om en alvorlig skade.

Real Madrid spiller onsdag kveld finale mot Atalanta i den europeiske supercupen. Sistnevnte vant europaligaen sist sesong, mens de hvitkledde fra Madrid vant Champions League.

Onsdagens oppgjør i den polske hovedstaden Warszawa blir Kylian Mbappés første offisielle kamp som Real Madrid-spiller. Han forlot Paris Saint-Germain gratis etter forrige sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: