Menu
Ulrik Saltnes og Runar Espejord kan begge være tilbake i spill når Bodø/Glimt tar imot Jagiellonia Bialystok i Champions League-kvalifiseringen. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Glimt-duo kan rekke viktig Europa-kamp

Bodø/Glimt håper å få Ulrik Saltnes og langtidsskadde Runar Espejord klare til tirsdagens returkamp i Champions League-kvalifiseringen.

Av NTB | 12.08.2024 13:33:28

Sport: Det står 1-0 til Glimt etter forrige ukes borteseier over polske Jagiellonia Bialystok. På Aspmyra skal de gulkledde gjøre sitt for å sikre avansementet.

Kanskje skjer det med bidrag fra både Saltnes og Espejord. Førstnevnte måtte ut med skade i Polen og mistet helgens 1-1-møte med Viking.

– Ulrik er ute på feltet nå, så vi får se hvordan det går, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til Avisa Nordland.

Espejord har ikke spilt siden han pådro seg en lårskade i sesongoppkjøringen i februar. Knutsen antar at spissen er i tirsdagens tropp.

– Han er nok ikke klar for 90 minutter. Det har vært en tung jobb for ham, men han har virkelig hatt en imponerende motivasjon. Det har gått litt lengre tid enn hva han kanskje hadde håpet, men han har lagt inn et godt stykke arbeid.

Brede Moe er derimot fortsatt uaktuell. Stopperen ble i likhet med Saltnes skadet i den første kampen mot Jagiellonia Bialystok.

(©NTB)

Flere nyheter: