Alexander Sørloth har scoret to ganger for Atlético Madrid onsdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Drømmedebut i Atletico for Sørloth – scoret to ganger på åtte minutter

Alexander Sørloth har funnet seg umiddelbart til rette i Atletico Madrid-drakten. I debuten mot Kitchee fra Hongkong scoret han to ganger i løpet av de første åtte minuttene.

Av NTB | 07.08.2024 15:33:25

Sport: I spissen for et stjernespekket Atletico-lag åpnet Sørloth scoringskontoen i et forrykende tempo onsdag. Etter sju minutter scoret han kampens første mål, før han la på til 2-0 minuttet senere.

Ved sidebyttet ble nordmannen byttet ut, og franske Thomas Lemar tok Sørloths plass.

Trønderen herjet for Villarreal i spansk fotball forrige sesong. Han var svært nær å bli toppscorer i La Liga, men ble slått av Artem Dovbyk helt på tampen av sesongen.

I mai scoret han alle fire Villarreal-målene da de spilte 4-4 mot Real Madrid. Prestasjonen satte ham virkelig på det internasjonale fotballkartet.

Spissplassen i Atlético åpnet seg opp da Álvaro Morata forlot klubben til fordel for Milan i dette overgangsvinduet.

Den spanske klubben har også hentet Robin Le Normand fra Real Sociedad i sommer. Midtstopperen var lagkamerat med Sørloth i Real Sociedad mellom 2021 og 2023. Han spilte ikke onsdagens kamp.

Sørloth står med 18 mål på 53 landskamper for Norge.