Menu
Sildajazz. Arkivbilde

Sildajazzen sparkes i gang med gratiskonsert på Rådhusplassen

Årets Sildajazz starter i dag med gratiskonsert med fri aldersgrense på Rådhusplassen klokken 18 i kveld. Værgudene ser ut til å spille på lag med kveldens konsert da det er meldt nydelig og varmt vær

Av tomas | 07.08.2024 09:44:56

Kultur: Årets Sildajazz starter i dag med gratiskonsert med Noora Noor og Haugaland Storband på Rådhusplassen klokken 18. Konserten har også fri aldersgrense, opplyser styreleder og potet, Unni Hilt til Radio Haugaland.

Årets program har noe for enhver smak. Alt fra tradisjonell jazz til Haugesund-legenden Susanne Sundfør, samt et av Norges beste liveband, Hellbillies.
Les hele programmet her: https://sildajazz.no/?se=program

Det er ikke bare musikk som står på programmet, det blir parader både for barn og voksne. Nytt i år er Mangfoldsfest for å hylle mangfoldet på Haugalandet.

Værgudene ser ut til å spille på lag med festivalen de to første dagene. Men det kommer trolig til å dryppe litt fra fredag. Hilt understreker at det ikke er lov å ta paraply, så her må man eventuelt ta på seg regntøy. Hun minner på at de fleste konsertene spilles innendørs.

Hør mer om årets Sildajazz i et intervju med styreleder og potet, Unni Hilt her:

Flere nyheter: