Menu
Leny Yoro ble skadd. Foto: Eric Thayer / AP / NTB

BBC: Skadefrykt rundt United-storkjøp – sett på krykker i USA

Midtstopperen Leny Yoro er Manchester Uniteds fremste kjøp denne sommeren. Nå har han pådratt seg en skade som skaper bekymring.

Av NTB | 31.07.2024 09:03:04

Sport: Det er BBC som melder om at forsvarsstjernen, som ble hentet fra Lille, er sett med krykker og med en støttestøvel på beinet under treningsleiren i USA onsdag.

Yoro måtte forlate banen da United ble slått av Martin Ødegaards Arsenal i Los Angeles lørdag. Ifølge BBC klarte han knapt legge vekt på foten da han gikk av gresset.

Bildene av Yoro på krykker i etterkant skaper stor bekymring.

BBC siterer kilder i klubben på at omfanget av 18-åringens skade fortsatt ikke er klart.

Manager Erik ten Hag har ikke møtt mediene siden skadesituasjonen oppsto.

Ifølge The Athletic-journalisten David Ornstein koster stoppertalentet Yoro 62 millioner euro, noe som tilsvarer nær 728 millioner kroner. Det til tross for at han bare hadde ett år igjen av kontrakten med Lille.

Yoro har også vært høyaktuell for storklubben Real Madrid, men ifølge Ornstein var ikke den spanske klubben villig til å betale summen Lille krevde for å selge 18-åringen.

Manchester United har vært på en intens jakt etter ny midtstopper og har blitt linket til navn som Matthijs de Ligt, Jarrad Branthwaite og Jonathan Tah i løpet av sommeren.

(©NTB)

Flere nyheter: