Formel 2-fører Dennis Hauger. Foto: SIPA USA /Dppi/DPPI/IPA Sport 2 / ipa-agency.net / NTB

Formel 2: Hauger nummer tolv i kaotisk Spa-løp

Den norske Formel 2-føreren Dennis Hauger kjørte inn til 12.-plass i søndagens hovedløp på Spa i Belgia. Flere førere krasjet ut av løpet.

Av NTB | 28.07.2024 11:12:40

Sport: Allerede i den aller første svingen krasjet Oliver Bearman og Pepe Martí.

– Der smeller det allerede, sa Viaplay-ekspert Henning Isdal.

Også Franco Colapinto fikk problemer.

– Den var en veldig rotete første runde, sa Viaplays kommentator Atle Gulbrandsen.

På den fjerde runden var det slutt for Victor Martins og Rafael Villagómez. Dermed var fem førere ute av løpet etter kort tid. Også Enzo Fittipaldi måtte kaste inn håndkleet. Det skjedde etter drøye ti runder.

Hauger var aldri i nærheten av å kjøre om seieren. Nordmannen endte til slutt på 12.-plass.

Lørdagens sprintløp i Belgia ble lørdag stoppet etter åtte av 18 runder på grunn av kraftig regnvær. Hauger startet som nummer to og hadde fortsatt den plasseringen da løpet ble stoppet.

Sprintløpet skulle egentlig avvikles lørdag ettermiddag, men grunnet store mengder nedbør ble det utsatt og avviklet etter kvalifiseringen i Formel 1.

– Det var en eneste stor konkurranse i venting, sa Viaplays Daniel Høglund før søndagens løp.

Formel 3-løpet tidligere på dagen ble veldig påvirket av regnværet, som kun økte i styrke fram mot Haugers Formel 2-løp.