Menu
Eliteseriekampen mellom Rosenborg og Lillestrøm på Lerkendal stadion ble avbrutt søndag. Foto: Ole Martin Wold / NTB

RBK forventer økonomiske konsekvenser etter VAR-protestene: – Fryktelig unødvendig

Søndagens avbrutte eliteseriekamp mellom Rosenborg og Lillestrøm kan få betydelige økonomiske følger for førstnevnte, skriver TV 2. RBK-sjefen kaller det «forkastelig».

Av NTB | 23.07.2024 17:22:58

Sport: Ifølge kanalen kan VAR-protestene på Lerkendal koste klubben om lag en halv million kroner.

– Det blir et økonomisk tap. Vi har andre ting vi heller skulle ha brukt pengene på enn å bruke det på akkurat dette. Det som skjer går også på omdømmet til Rosenborg og det er noen effekter med den vanlige langsidesupporteren som vi er usikker på hvordan vil slå ut på publikumssnittet fremover. Det kommer ikke godt med for noen, så det er fryktelig unødvendig, sier daglig leder Tore Berdal til TV 2.

Søndag valgte Rohit Saggi og resten av dommerteamet på Lerkendal å avbryte kampen mellom RBK og LSK som følge av flere VAR-protester fra tilskuerne. Det ble besluttet etter gjentatte avbrudd i spillet.

– Jeg vil at vi skal kunne spille våre fotballkamper. Det tror jeg innerst inne at alle vil. Så er det noen som velger å gjøre dette for at de ønsker å oppnå noen ting. Jeg har forståelse for at man ikke vil ha VAR, som er tilfellet her, men måten det blir håndtert på er jeg ikke sikker på om jeg er enig i, sier RBK-sjef Alfred Johansson, før han fortsetter:

– Finnes det en stor negativ nedside her for oss som klubb, så er det helt forkastelig at vi selv setter oss i denne situasjonen som rosenborgere.

(©NTB)

Flere nyheter: