Logi Tómasson sendte Strømsgodset i ledelsen. Foto: Geir Olsen / NTB

Godset sløste med sjansene mot tabelljumboen – Sandefjord-trener så rødt

Strømsgodset tok ikke vare på sjansene og måtte se seg fornøyd med 1-1 hjemme mot Sandefjord i Eliteserien søndag kveld.

Av NTB | 08.07.2024 21:13:26

Sport: Drammenserne kan likevel si seg godt fornøyd med 6.-plass etter 13 serierunder. Det skiller bare åtte poeng opp til Molde på bronseplass, som i tillegg har én kamp mer spilt.

Sandefjord ligger på sin side helt nederst på tabellen og kjemper en hard kamp om å beholde plassen. Det skal riktignok sies at det er uhyre jevnt og skiller bare fem poeng opp til KFUM Oslo på 10.-plass.

Logi Tómasson sendte vertene i ledelsen etter 42 minutter, før Loris Mettler reddet poeng på overtid av første omgang.

Etter en småtreg start var det Strømsgodset som tok ledelsen etter 42 minutter da Lars Vilsvik slo inn til Logi Tómasson, som først fyrte av et skudd rett på Sandefjords sisteskanse, før han banket inn returen.

Jørgen Isnes’ menn fikk likevel ikke gå til pause med ledelse da Loris Mettler satte inn utligningen ett minutt på overtid av første omgang.

Scoringen var Mettlers første for Sandefjord siden overgangen fra Raufoss i februar. Siden den tid har han spilt 13 kamper.

Etter hvilen kom Godset seg til en rekke sjanser, og bare tverrliggeren sto i veien for at Jonas Therkelsen kunne sende vertene i ledelsen igjen.

Med åtte minutter på klokken hisset Sandefjord-trener Andreas Tegström seg opp mot dommerne og på dro seg to gule kort, og ble dermed bortvist fra benken.

Oppgjøret skulle etter planen egentlig startet klokken 19, men grunnet et voldsomt regnvær, lyn og torden ble kampen forsinket med et kvarter.