Liverpool-spiller Luis Diaz feirer sin 3-0-scoring i Colombias overbevisende seier over Panama i lørdagens kvartfinale i Copa America. Colombia vant til slutt 5-0. Foto: Rick Scuteri / AP / NTB

Colombia enkelt videre til semifinale i Copa America

Colombia ledet 3-0 allerede ved pause i lørdagens kvartfinaleoppgjør mot Panama i Copa America. Sluttresultatet ble 5-0.

Av NTB | 07.07.2024 02:13:27

Sport: Allerede etter drøye kvarteret hadde Colombia nettet to ganger – først etter bare åtte minutter ved en heading fra Jhon Cordoba, og så etter 16 minutter ved James Rodriguez på straffe etter en VAR-sjekk.

Fire minutter før pause ble det 3-0 ved Liverpool-spiller Luis Diaz. Som på det første målet var Rodriguez servitør.

I andre omgang scoret Richard Rios etter 70 minutters spill, mens det siste målet kom på straffe fire minutter på overtid ved Miguel Angel Borja.

Senere natt til søndag norsk tid spilles den siste kvartfinalen mellom Uruguay og Brasil. Colombia møter vinneren av denne kampen i semifinale.

Tittelforsvarer Argentina er allerede klar for den andre semifinalen mot Canada.