Rodrygo scoret to mål for Real Madrid. Foto: M. Gracia Jimenez / AP Photo / NTB.

Rodrygo med måldobbel for Real Madrid: – Verdensklasse

Rodrygo scoret begge målene da Real Madrid vant 2-0 hjemme over Athletic Bilbao søndag kveld.

Av NTB | 31.03.2024 22:53:05

Sport: Hovedstadsklubben beholder dermed luken på åtte poeng ned til erkerival Barcelona på 2.-plass.

Real Madrid fikk en drømmestart på kampen da Rodrygo banket ballen i krysset fra utenfor 16-meteren etter bare åtte minutter.

– Kjempescoring. Praktfullt gjort av brasilianeren, utbrøt TV 2-kommentator Robin Grov.

Det skulle imidlertid ta 65 minutter før Rodrygo prikket inn sitt andre mål for kvelden etter å ha blitt spilt opp av Jude Bellingham.

– Det er kontringsspill i verdensklasse, konkluderte Grov.

23-åringen står dermed med ti mål denne sesongen. Han har også notert seg for fem målgivende.

Bellinghams assist var også hans tiende. Han er dermed den første til å ha tosifret mål (16 scoringer) og assist i La Liga denne sesongen, ifølge Opta.

Hjemmefansen fikk også et gledelig gjensyn med Eder Militão, som har vært ute med skade siden seireåpningen i august. Brasilianeren ble byttet inn på overtid og fikk bare to snaue minutter på banen.