Menu
Marit Malm Frafjord har tidligere fungert som ekspertkommentator for NRK. Foto: Beate Oma Dahle / NTB.

Malm Frafjord blir håndballekspert hos Discovery

Marit Malm Frafjord (38) er engasjert som ekspert hos rettighetshaver Discovery når håndballgutta skal spille kvalifiseringskamper for å ta seg til Paris-OL.

Av NTB | 14.03.2024 11:08:25

Kultur og underholdning: Den tidligere landslagskapteinen for kvinnelandslaget skal også være ekspert under sommerlekene i Frankrike.

Frafjord utgjør en trønderduo sammen med Susanne Wergeland i studio.

Den første kvalifiseringskampen sendes allerede torsdag kveld. Da er Portugal motstander. Samtlige kvalifiseringskamper spilles i Tatabánya utenfor Budapest.

– Jeg gleder meg veldig til å følge lagene fra sidelinjen. Det blir utrolig spennende å være med på kvalifisering og OL med et annet perspektiv, og jeg vil bruke mine erfaringer som landslagsspiller til å forklare seerne hvordan et mesterskap forgår «innenfra». Det er så mye spenning knyttet til et OL, og alle treningstimene som er lagt ned gir plutselig litt ekstra mening, sier Marit Malm Frafjord i en pressemelding.

Malm Frafjord er en av Norges mestvinnende håndballspillere og var med på å ta OL-gull både i Beijing i 2008 og OL i 2012. Hun er også verdensmester og flere ganger europamester.

Malm Frafjord var nylig med i Mesternes mester på NRK.

(©NTB)

Flere nyheter: