Menu
Maurizio Sarri gir seg i Lazio. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Tysk legende flørter med Lazio etter Sarri-exit: – Kan være der i morgen

Trenerveteranen Maurizio Sarri har trukket seg som trener i Lazio. Den tyske scoringslegenden Miroslav Klose rekker opp hånden og melder seg som arvtaker.

Av NTB | 13.03.2024 11:27:31

Sport: Sarris exit i Lazio skjer en uke etter at laget røk ut av Champions League i åttedelsfinalen mot Bayern München. Klubben har også tre strake tap i Serie A. 9.-plass er fasit når ti serierunder gjenstår.

– SS Lazio kunngjør at Maurizio Sarri har sagt opp som hovedtrener for førstelaget. Klubben takker treneren for målene han har nådd og jobben han har utført og ønsker ham lykke til videre, skriver den italienske hovedstadsklubben onsdag.

Lazio opplyser videre at Giovanni Martusciello, som har vært Sarris assistent, overtar som hovedtrener.

I Tyskland sitter samtidig tidligere Lazio-spiss Miroslav Klose og verker etter å bli ny trener hos sin tidligere arbeidsgiver.

I forbindelse med tirsdagens Champions League-kamp mellom Barcelona og Napoli uttalte han til Prime Video at han ønsker seg jobben:

– Ja selvfølgelig. Jeg kan være der i morgen. Jeg ville gjort det, sa 45-årige Klose.

Mannen med flest VM-scoringer gjennom tidene spilte de siste fem årene av karrieren i Lazio. Før det var han i Kaiserslautern, Werder Bremen og Bayern München. Han ble en fanfavoritt i Italia.

Hans eneste oppdrag som hovedtrener så langt var en mislykket periode i den østerrikske toppserieklubben Altach.

Lazios neste kamp spilles borte mot Frosinone lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: