Menu
Red Bull-stjernen Max Verstappen fikk onsdag spørsmål om farens krasse uttalelser om lagsjef Christian Horner. Foto: Darko Bandic / AP / NTB

Verstappen støtter faren etter eksplosiv Horner-uttalelse: – Han er ingen løgner

Max Verstappen stiller seg bak faren Jos i dramaet som utspiller seg internt i Red Bull.

Av NTB | 06.03.2024 20:07:41

Sport: De siste års suverene Formel 1-mester uttalte seg om saken på et pressetreff foran helgens VM-runde i Saudi-Arabia. Der ble Verstappen spurt om faren angrer på uttalelsene han har gitt om Red Bull-sjef Christian Horner.

– Jeg har ikke snakket med ham. Slik jeg kjenner faren min i gokart, er han veldig frittalende. Han er ingen løgner, det er helt sikkert. Jeg og faren min står hverandre veldig nær. Vi ringer hverandre hver dag, sa nederlenderen.

26-åringen la til at han ikke kan se for seg å kjøre Formel 1 uten faren ved sin side.

Det var under sesongåpningen i Bahrain sist uke at Jos Verstappen langet ut mot Horner, som har vært anklaget for upassende oppførsel overfor en kvinnelig kollega i Red Bull.

– Laget står i fare for å bli revet i stykker. Det kan ikke fortsette slik som dette. Det vil eksplodere. Han spiller offeret, når det er han som forårsaker problemene, sa Verstappen.

Red Bull avviste nylig klagen mot Horner, men Max Verstappens far mener likevel at briten må fratre.

– Det vil være spenning her så lenge han (Horner) forblir i jobben, sa 51-åringen.

Mandag skal en presset Horner ha vært i møte med Max Verstappens agent Raymond Vermeulen i et forsøk på å dempe bråket. Ifølge PA var ingen fra Verstappen-familien til stede.

Max Verstappens suverene seier i VM-åpningen ble overskygget av Red Bull-dramaet. Etter løpet i Bahrain sa Horner at han var «helt sikker» på at han kommer til å fortsette i sin nåværende rolle.

(©NTB)

Flere nyheter: