Mauricio Pochettinos klarte bare uavgjort mot Brentford. Foto: Ian Walton / AP Photo / NTB.

Ny Chelsea-smell – uavgjort borte mot Brentford

Chelsea fortsetter å slite i Premier League. Lørdag ble det bare 2-2 borte mot nedrykkstruede Brentford.

Av NTB | 02.03.2024 18:08:10

Sport: Dermed blir Chelsea værende på 11.-plass og nedre halvdel av tabellen. Det skiller nå 16 poeng opp til Aston Villa på 4.-plass.

Poenget var derimot veldig viktig for 16.-plasserte Brentford, som kjemper om å unngå nedrykk.

Chelsea var laget som kom best ut fra start. I det 35. minutt tok Nicolas Jackson gjestene i ledelsen, men etter hvilen slo Brentford knallhardt tilbake.

Først utlignet Mads Roerslevs, og senere kom ledermålet til Yoane Wissa.

Axel Disasi klarte likevel å redde uavgjort da han ga Chelsea 2-2 med sju minutter igjen på klokken.

Chelsea har nå litt over en uke på å omstille før Newcastle kommer på besøk mandag 11. mars.

Tottenham var også nære å gå på en smell da Eberechi Eze sendte Crystal Palace i ledelsen etter en snau time.

Timo Werner og Cristian Romero scoret imidlertid to mål på tre minutter og snudde til Tottenham-seier på tampen av oppgjøret. To minutter før full til fastsatte Son Heung-min resultatet til 3-1.

Newcastle og Fulham vant begge 3-0 på hjemmebane over henholdsvis Wolverhampton og Brighton, mens West Ham snudde til 3-1-seier borte mot Everton.