Menu
Det er lagt ned blomster, plakater og annet foran Union Station i Kansas City etter skyteepisoden der onsdag. En kvinne ble drept, og artisten Taylor Swift har donert en million kroner til familien hennes. Foto: Nick Ingram / AP / NTB

Taylor Swift ga millionbeløp til etterlatte av kvinne som ble drept i Superbowl-skyting

Popstjerna Taylor Swift donerer 100.000 dollar til de etterlatte av en kvinne som ble drept i skytingen etter en Superbowl-parade onsdag.

Av NTB | 17.02.2024 06:57:30

Kultur og underholdning: Summen tilsvarer drøyt 1 million kroner. To beløper på 50.000 dollar hver ble gitt til kvinnens familie via donasjonssiden Gofundme, begge i Swifts navn, og representanter for artisten har siden bekreftet at hun står bak.

– Sender mine dypeste sympati og medfølelse etter deres hjerteskjærende tap. Med kjærlighet, Taylor Swift, heter det i meldingene som følger donasjonene til de etterlatte etter 43 år gamle Lisa Lopez-Galvan.

Hun ble skutt og drept onsdag da hun feiret Kansas City Chiefs’ Superbowl-seier sammen med sin mann og sønn og tusenvis av andre ved Union Station i Kansas City.

22 andre, halvparten av dem yngre enn 16 år, ble såret i skytingen. Etterforskere forsøker fortsatt å finne ut hvem som sto bak, og sier at en krangel kan ha vært foranledningen. To mindreårige sitter i varetekt, og politiet forsøker å finne ut om flere var involvert.

Swift er kjæreste med Kansas City Chiefs’ tight end Travis Kelce, men hun var ikke til stede på paraden da skytingen fant sted. Ingen tilknyttet Chiefs ble såret i skytingen.

(©NTB)

Flere nyheter: